Het is écht goed gekomen met JO15-1. Met een kampioenschap nog wel! Wie had dat een jaartje geleden gedacht? Vanuit een positieve gedachte gaf de jeugdcommissie deze ploeg de bijnaam “komt-goed-team”. en het is dus inderdaad goed gekomen.

Menigeen bij de club dacht pffffffffff dat redden ze nooit! Een team dat vorig jaar bij winst kampioen zou worden (het werd 1-1….). Een team dat door vertrekkende kinderen bijna was teruggetrokken uit de competitie. Maar bij GSC/ODS geven we niet zomaar op…

Een team zonder keeper, wel met keeperstalent. Een team wat zeer regelmatig werd aangevuld met spelers van JO14-1, maar inmiddels een team dat weer veertien spelers van zichzelf heeft dankzij nieuwkomers. Dan is de titel in de voorjaarscompetitie een mooie beloning.

Het was trouwens ook een team, dat vele gezichten voor de groep heeft gezien als trainer of coach. We noemen er een paar; Abdullah, Arjan, Andy, Otis, Matthew, Ryan, Micah, Murat (zo), Raymond, Peter, Ariëtte, Yusuf, Nick, Koen, Dylan, vader Wessim, vader Faruk, Angelique en stagiaire Fatih.

Een team dat altijd voldoende vervoer wist te regelen en altijd een vlagger had (vader Semih en vader Tyfur). Fatih heeft het seizoen met de groep afgemaakt en heeft de laatste wedstrijd met ze volbracht en de winst en het feestje naar Dordrecht gebracht.

Feestje met (traditiegetrouw) zingend op de tafels in de kantine “We are the champions”, bekeruitreiking en medailles voor de kanjers van JO15 die hebben meegedaan. Angelique heeft ook een beker ontvangen, voor al haar geregel voor de spelers als zijnde coördinator en leider van JO15.

Fatih heeft ook een beker ontvangen, voor zijn invalwerk en coaching. Er was confetti en kinderchampagne en de kinderen kregen patat (of snoep ivm de Ramadan) en taart.

Onze felicitaties gaan naar Jermo, Elijah, Bilal, Anton, Brandon, Cem, Tayfur, Wessym, Ayoub, Faruk, Huseyin, Juris, Junior, Bas, Axel (Jo14), Aaron (Jo14), Sadik (Jo14), Servais (Jo14) en Joshua (Jo14).

Toppers, bedankt dat jullie het hebben gefixt. Het is onze tijd dubbel en dwars waard geweest! Iedereen heel erg bedankt voor zijn of haar inzet. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!!!!