Traditioneel breekt na het seizoen weer de overschrijvingsperiode aan. Het komt – gelukkig niet vaak – voor, dat spelers van GSC/ODS hun heil elders willen zoeken. Daarom zijn er twee speciale momenten, om dat te regelen. Namelijk op 13 en 15 juni.

Beide dagen zit Alie Sieben, van onze ledenadministratie, bij de club klaar om je van dienst te zijn. Dat is op donderdagavond 13 juni van 19.30 tot 21.00 uur en op zaterdag 15 juni van 13.00 tot 14.00 uur.

Overschrijving wordt overigens pas verleend als voldaan is aan alle financiële verplichtingen (zoals contributie en boetes van de KNVB). Ook dienen eventueel door de club uitgeleende kleding en materialen te zijn, of op dat moment te worden, ingeleverd

Inschrijven als lid kan natuurlijk altijd. Maar kom je van een andere club naar GSC/ODS en heb je vragen of problemen bij overschrijving, dan kun je ook tijdens deze twee momenten bij Alie terecht. Eventueel kan dat ook per e-mail: ledenadministratie@gscods.nl