Na een onderbreking van twee weken was het afgelopen zaterdag weer ouderwets Mini’s Day bij GSC/ODS. Onze jongste talentjes pakten de draad moeiteloos weer op en met de 3-jarige Javier mochten we ook weer een nieuweling begroeten. We hopen hem nog vaak te zien!

De aanwezige tien kinderen werden zoals gebruikelijk opgesplitst in ‘jong’ en ‘heel jong’. De allerkleinsten werkten het bekende parcours af, dat gericht is op traptechniek en verdere ontwikkeling van de motoriek. De iets oudere talentjes werkten dit keer een bijzonder partijtje af…

Normaal wordt er onderling tegen leeftijdgenootjes gespeeld, maar ditmaal werd de strijd aangebonden met enkele ouders. Die waren echter al gauw zo moe, dat de tweede helft weer een gewoon partijtje gespeeld kon worden. Na afloop was er voor alle mini’s een keertje snoep in plaats van fruit.

Komende zaterdag begint de Mini’s Day een uur eerder. Dat betekent dat je om 12:00 uur aanwezig moet zijn, want er wordt dan gespeeld van 12.15 tot 13.00 uur. En jullie weten het; vriendjes, klasgenootjes, buurjongetjes en -meisjes zijn altijd welkom! Het blijft ook gratis en vrijblijvend.