Onze walking footballers beleven drukke tijden. Naast de activiteiten op de donderdagavonden vertonen ze nu ook hun kunsten in het weekend. Afgelopen zondag werd een toernooitje afgewerkt in Rotterdam en komend weekend wacht een groot toernooi in Haarlem.

Onze Oldstars, zoals de wandelvoetballers officieel genoemd worden, trokken er zondag met negen man op uit. Dat was maar goed ook, want daardoor konden er twee spelers worden uitgeleend aan de door blessures geteisterde gastheer TransvaliaZW.

De andere opponent in het mini-toernooitje was het Schiedamse PPSC. Twee leuke potjes in een ontspannen sfeer, dat smaakte naar méér. Wat dat betreft worden de walking footballers op hun wenken bediend, want komend weekend is er een groot toernooi bij EDO.

Een eerder bezoek aan Telstar leverde de uitnodiging voor a.s. zondag op en inmiddels is ook een klein toernooitje bij GSC/ODS georganiseerd. Dat zal worden gehouden op de slotdag (zaterdag 15 juni) met als tegenstanders FC Dordrecht, ASWH en TransvaliaZW

Nieuwe liefhebbers (55+) zijn overigens nog steeds van harte welkom bij onze Oldstars. Wie interesse heeft kan een balletje mee trappen, elke donderdagavond vanaf 19.30 uur. Meer info vind je op deze website onder het kopje ‘teams’ in de balk boven de mainpage.