Op Hemelvaartsdag is ditmaal het Jan de Wit toernooi afgewerkt zonder Jan. De man naar wie de afsluitende jeugddag vernoemd is was zelf op vakantie, maar dat mocht de pret niet drukken. JO19-1, JO15-1 en JO14-1 ontbraken, want die kwamen nog bij van hun feestjes….

Alle overige jeugdteams kwamen wel in actie. Traditiegetrouw zijn ouders en teambegeleiders de tegenstanders. Een uitzondering was JO17-1, dat een mini-toernooitje afwerkte met teams van de zaterdag- en zondag-selectie. De laatste won, JO17-1 werd tweede.

De drie JO7-teams speelden samen 8 tegen 8 en dat werd een waar doelpuntenfestijn met een uitslag van 14-13. JO8-1 en jO9-2 speelden samen 5 tegen 5 en hier werd nóg meer gescoord. Het werd liefst 17-16. De JO9-1 speelde 8 tegen 8 en noteerde een 17-11 zege.

JO11-1, JO12-1 en jO13-1 speelden samen 15 x 15 en won met 12-5. Dat betekent dat ALLE jeugdteams van 7 tot en met 13 jaar hebben gewonnen van de ouders en begeleiders !

Volgend jaar is er natuurlijk weer een Jan de Wit toernooi. Hopelijk dan wel met Jan er bij en wellicht een barbecue, want die is er dit jaar bij ingeschoten. De jeugdcommissie bedankt iedereen voor z’n aanwezigheid en betrokkenheid!