Ook voor de mini’s zit het seizoen er weer op! Natuurlijk pakken ze de draad na de zomer weer op, maar voorlopig was het afgelopen zaterdag de laatste keer, dat onze jongste talenten in actie kwamen. Op het hoofdveld werden jong en piepjong zoals gewoonlijk gescheiden.

De oudste kids speelden een partijtje o.l.v. Peter en Marcos. De kleineren werkten aan hun techniek op het bekende parcours o.l.v. Ariëtte en Sven, die na het kampioensfeest van JO13-1 de sloot was ingegaan, maar fris gedoucht weer klaar stond voor de mini’s.

In de rust was er in de kleedkamer siroop en na afloop een traktatie van de jarige Emirhan (bananen en koekjes). De deelnemertjes kregen van de club allemaal een medaille (met clubkanjer erop). Mascotte Gijscie was er helaas niet… Die was met de fotograaf mee naar Griekenland….

Alle ouders bedankt voor het begeleiden van uw kind tijdens het parcours! En we zouden het bijna vergeten, maar één van de mini’s was ook nog pupil van de week! Dit keer viel die eer te beurt aan de 5-jarige Talha.

Hij kreeg een patatje en appelsap en mocht de kleedkamer in van het eerste zaterdagelftal en de aftrap nemen. Als dank kreeg hij een mooie bal (met handtekeningen) mee naar huis!

Een Aantal mini’s zal na de zomer doorstromen naar een JO7-team, maar voor de jongsten starten we in augustus natuurlijk weer de Mini’s Day op. Via website, facebook en natuurlijk de speciale App voor de ouders wordt u tijdig op de hoogte gebracht !