Langzaam maar zeker loopt het bedrijventoernooi, dat gehouden wordt op zaterdag 1 juni, vol. Op dit moment zijn er elf teams aangemeld. Er kunnen er méér bij, maar dat moet dan wel snel gebeuren, want na komend weekend gaat de organisatie het toernooischema opstellen.

Er zal op 1 juni vanaf 13.30 uur zeven tegen zeven gespeeld worden op een half veld. Dat gebeurt in poules met teams van ongeveer dezelfde sterkte. Deelnemers zijn Groeneweg BV, Pankras Advies, Giants Salsa dansschool, TSG, Laco Notenboom, Carga, BLC, Remador BV, Fravo tegels, Selecta en een team dat zichzelf als “de Tegenstanders” heeft aangemeld.

Opvallend is het ontbreken van Post NL, dat vorig jaar winnaar was van de eerste editie. Voor inschrijving of informatie kan iedereen terecht bij Miranda den Toom. Haar mailadres is mirandadentoom@live.nl