Een week eerder werd BSC nog met 1-0 geklopt, maar op bezoek bij de club uit Roosendaal wist Zon-1 dat kunstje niet te herhalen. In de eerste helft zag het daar nog wel naar uit, maar uiteindelijk moest GSC/ODS met een punt genoegen nemen: 1-1.

De wedstrijd was eigenlijk een kopie van de week ervoor. GSC/ODS begon goed aan de wedstrijd, maar zoals zo vaak dit seizoen misten de ploeg weer veel kansen. BSC kreeg voor rust ook twee grote kansen, maar doelman Mehmet Tokul was paraat.

In de 29 minuut mocht Lutfallah Kilic na een overtreding binnen de beruchte lijnen vanaf elf meter beheerst de 1-0 binnen schieten. Omdat Zondag-1 verzuimde de score verder op te voeren ging de rust met een minimale voorsprong in.

Na de thee was de scheidsrechter iets te nadrukkelijk aanwezig en veel van z’n beslissingen vielen uit in het nadeel van GSC/ODS. Een wel erg lichtzinnig toegekende strafschop werd door BSC al binnen 6 minuten dankbaar aangepakt om de stand gelijk te trekken.

Over een weer waren er nog kansen en Zondag-1 had met een beetje meer scherpte de overwinning kunnen pakken. In de laatste minuut was de ploeg daar nog heel dichtbij, maar de bal ketste via de onderkant van de lat weer het veld in.

Het punt was genoeg voor de koppositie in de tweede periode, maar of het ook de periodetitel oplevert is nog even afwachten, omdat concurrent BSE nog de gestaakte wedstrijd bij Grenswachters moet uitspelen. GSC/ODS heeft echter nog meer ijzers in het vuur…

Zondag-1 doet ook in de derde periode bovenin mee en heeft in de algemene rangschikking met een vierde plaats eveneens zicht op de play-offs. Komende zondag wacht een zware klus, uit bij DSE. Thuis werd tegen de nummer 3 van de ranglijst voor de winter gelijk gepeeld.