Met een ziekenboeg die beetje bij beetje leegstroomt konden we vandaag over genoeg fitte spelers beschikken voor de traditioneel lastige uitwedstrijd bij Pelikaan.

tegen een stugge ploeg als Pelikaan is het zaak dat je snel scoort ondanks een aantal goede kansen en een optische overwicht wisten de gastheren afhankelijk makkelijk stand te houden. Maar na een snelle combinatie tussen Dylan en Bas was het Bas die na 20 minuten dan toch de score wist te openen.

nu de mannen van Pelikaan iets meer uit hun schulp moesten kruipen ontstond er langzaam een echte wedstrijd en was het 8 minuten voor rust de spits van Pelikaan die van miscommunicatie wist te profiteren en de 1-1 achter Jeroen in het mandje legde.

De mannen van GSCODS schudde deze goal rap van zich af en enkele minuten later was het Dylan die zijn team weer op voorsprong zette 1-2. Met deze stand werd de rust bereikt en konden de coaches weer even wat puntjes op de “I” zetten.

Het hoge druk zetten door mannen van GSCODS leverde enkele grote kansen op waar van er slechts één werd benut door wederom Dylan op aangeven van Bas. Nadat Bas, Calvin en Dylan nog enkele kansen onbenut lieten was het de thuisploeg die weer van zich liet spreken en eigenlijk tegen de verhouding in de marge verkleinde en de 2-3 aantekende

Deze tegentreffer was een kleine domper op het grote speloverwicht maar de overwinning kwam geen moment in gevaar. Waardoor we de voor GSCODS altijd lastige wedstrijd met 3 punten in de pocket konden afsluiten.