De competitie nadert het einde. Ons ladies-zevental heeft de titel al op zak, maar de uitdaging is natuurlijk om het seizoen ongeslagen af te sluiten. In het inhaalduel tegen EBOH bleek dat donderdagavond geen probleem.

Zoals het hele seizoen al het geval is was ook in deze laatste thuiswedstrijd van de competitie ons vrouwenteam de bovenliggende partij. Toch werden er nogal wat fraai uitgespeelde aanvallen niet met doelpunten bekroond. Pas één minuut voor rust bracht Shanna de 1-0 op het scorebord.

In de tweede helft zegen we hetzelfde beeld; een lekker opbouwende en combinerende thuisploeg, maar steeds nèt geen afronding. Dit mede door de keepster van EBOH, die diverse ballen prima tegen hield.

Nadat afgelopen zaterdag Ariëtte een hattrick maakte was het nu de beurt aan Andrea. Binnen tien minuten prikte ze drie keer raak. Een van de aangeefsters, Q, bepaalde daarna de eindstand op 5-0.

Het vrouwen zevental heeft nog één competitiewedstrijd te gaan. Op zaterdag 4 mei gaat de bal in Noordeloos, tegen de gelijknamige club, om 12.30 uur rollen.