Vrijdag 29 maart j.l. om 20:00u klonk het startschot van de tweede GSC/ODS pubquiz, welke massaal bezocht werd.

Na de opbouwende kritiek dat de vorige quiz hebben de bedenkers flink wat vragen toegevoegd speciaal voor de 30 minners… helaas voor de deelnemers waren zij zelf nagenoeg allemaal 30 plus dus was de categorie “Social Media” best pittig.
Hier is maar één perfecte score behaald (20 punten) en die staat op naam van Ria en Jasper de Witt.
Zij hebben ook in de categorie “Sport”, samen met de vorige winnaars Hans Suiker en Peter Visser, een perfecte score gehaald (31 punten) en het zal daarom niet verrassend zijn om te lezen dat Ria en Jasper de titelhouders van de troon hebben gestoten.

Ineke en Ariëtte Hakkers kwamen samen met Michael Abbema en Sebastiaan Vugts met 40 van de 42 punten gevaarlijk dichtbij een perfecte score voor de categorie “Algemeen”.

De Foto(beeld)ronde was een van de moeilijkere: niemand kwam boven de 40 punten (van de 46), maar Ineke en Ariëtte Hakkers verdienen hier wederom een benoeming voor de hoogste score in die categorie: 39 punten.

Ineke en Jan Hartman domineerden samen met Raymond en Diana Bezemer de categorie “Voetbal” met 40 van de 46 punten.

Veruit de moeilijkste categorie was toch wel “Dordrecht”, ondanks de vele Dordtenaren in de kantine. Want waar lag nou het smalste straatje van Dordrecht? En welke straat ligt nou in welke wijk? En wat waren nou precies de functies van de Gebroeders De Witt en hun vader Jacob?
In deze categorie waren maar liefst 50 punten te verdelen, waarbij Alex en Elles Gooshouwer het hoogst zijn geëindigd met 32 punten.

De uiteindelijke prijswinnaars zijn geworden:
Op de eerste plaats Ria en Jasper de Wit met 176 punten.
Op een gedeelde tweede plaats: Ineke en Jan Hartman met Hans Suiker en Peter Visser met 167 punten.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor Van der Mijle en een anonieme sponsor.

De volgende pubquiz is op Vrijdag 28 juni. Inschrijvingen zullen over een kleine 8 weken van start gaan, maar zet hem alvast in je agenda!