De wedstrijd tegen runner-up DSE was zondag niet alleen belangrijk voor Zondag-1. In de strijd om topposities doen beide ploegen nog volop mee. Thuis werd het eerder dit seizoen 1-1 en ook in Etten-Leur eindigde het weekend met dezelfde score. Door de nederlagen van Emma en Sprundel schoten beide clubs daar toch nog een beetje mee op.

Vanaf de aftrap begon Zondag-1 goed aan de wedstrijd, wat al in in de zesde minuut de openingstreffer van Oktay Karaca opleverde: 0-1. Na een half uur nam DSE het initiatief in de wedstrijd over, maar zoals al vaker de laatste weken stond Mehmet Tokul weer uitstekend te keepen en redde GSC/ODS voor de rust enkele malen.

Na de thee ontspon zich een gelijkopgaande wedstrijd waar bij Oktay Karaca in de 60 minuut héél dicht bij 2-0 was. De spits zocht het doel echter net iets te hoog. Elf minuten later was het aan de andere kant wel raak. Na de 1-1 van DSE ging het gelijk op en moest de uitblinkende Mehmet Tokul nog diverse keren aan de bak om het punt veilig te stellen.

Na afloop waren er van beide kanten complimenten voor de pas 19-jarige scheidsrechter, die de wedstrijd prima leidde. Komend weekend wacht Zondag-1 een thuisduel tegen Grenswachters. Een ploeg in degradatienood, dus zeker geen klusje om lichtzinnig op te vatten. In de race om de prijzen is winst echter wel geboden.