Als je op het laatste moment het aanvangstijdstip verandert gaat er nog wel eens iets mis, maar de mini’s van GSC/ODS toonden zich zaterdag onverstoorbaar. En wellicht hebben ze óók nog oplettende ouders. Feit is dat twaalf jonge talenten weer lekker de wei in gingen.

De oudste zeven werkten enkele leuke trainingsoefeningen af en sloten af met een partijtje. De jongste vijf werkten op ons bekende parcours aan hun motoriek en traptechniek. Het was trouwens erg leuk om te zien, dat de kleintjes écht grote stappen vooruit maken.

Voor alle deelnemers aan de Mini’s Day had onze fruitsponsor dit keer appels meegebracht. Komende zaterdag is er natuurlijk weer een Mini’s Day en zoals het er naar uit ziet doen we dat weer op de traditionele tijd, dus wil je meedoen zorg dan dat je om 13.00 uur aanwezig bent !