Na een korte winterstop zijn onze mini’s elke week vol aan de bak geweest en ook dit weekend zagen we weer veertien gemotiveerde kinderen – en net zo enthousiaste ouders – heerlijk bezig tijdens onze Mini’s Day. Het is bijna jammer om hier te melden, maar voorlopig krijgen ze even rust.

De komende twee zaterdagen is er géén Mini’s Day, maar de echte voetbaldiertjes kunnen natuurlijk altijd nog thuis een balletje trappen. Afgelopen zaterdag was het voor de allerkleinsten ouderwets werken aan motoriek en traptechniek, op ons bekende parkoers.

De iets oudere kinderen werkten onder leiding van de jeugdtrainers een partijtje af en na afloop was er voor alle deelnemers een lekkere banaan. Voor de 5-jarige Selman was er nog een extraatje, want hij mocht als pupil van de week de aftrap doen bij Zaterdag-1.