In een uitgedunde competitie heeft ons vrouwen-zevental op overtuigende wijze het kampioenschap behaald. Tot nu toe werden alle wedstrijden gewonnen en een punt tegen de dames van Noordeloos zou deze zaterdag voldoende zijn. Het werden er weer drie…

Met de rest van de vrouwenselectie langs de lijn als supporters werd het doel gezocht van de gasten. Diverse malen stond de keepster van Noordeloos een doelpunt knap in de weg. Het duurde een minuut of 10 en daar was ie dan; de 1-0. Na een prima uitgevoerde aanval rondde Rianne uitstekend af.

Het duurde slechte enkele minuten voor Andrea prima de 2-0 binnenschoot. Het tempo bleef wat laag, maar toch zorgden Wendy en weer Andrea voor een 4-0 ruststand. Na rust zag we hetzelfde beeld, eenrichtingsverkeer maar dan met wind tegen.

Toch voerden onze dames de score in de tweede helft op naar de dubbele cijfers. Simone eiste de hoofdrol op met vier treffers, waaronder paar fraaie links rechts combinaties met haar ‘elastieken’ benen. Shanna en Miesje pikten ook hun goaltje mee.

De  toekijkende meiden toverden na het laatste fluitsignaal champagne en confetti tevoorschijn. Tijdens het kleine feestje in de kleedkamer kreeg Miesje haar “verdiende” douche, omdat ze diverse ploeggenoten met water en champagne had ondergedompeld…

Al met al een mooie prestatie meiden ! En er is dit seizoen nog meer te halen… om precies te zijn met Vrouwen-1, al zeggen we liever ‘het elftal’. Want dit seizoen gebeurt niets met elf of zeven, VR1 en VR-2 doen alles als complete vrouwengroep !