Hoe moet het nou met de Mini’s Day als onze Ariëtte en enkele andere vaste krachten er niet zijn? Komt er überhaupt nog iets van terecht? Het antwoord kwam deze zaterdag. We kunnen er kort over zijn; onze mini’s deden – er waren er nu twaalf – onverstoorbaar hun ding !

De eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat de vooraf ingeroepen – en gelukkig ook waargemaakte – hulp van enkele ouders de Mini’s Day rimpelloos deden verlopen. Vanaf deze plek dus veel dank ! Komend weekend hopen de vaste krachten weer klaar te staan voor onze jongste talenten.

Zaterdag speelt ons eerste team thuis, dus één van de mini’s zal dan weer gevraagd worden om de aftrap te verrichten. Meedoen aan de Mini’s Day is zoals altijd gratis en vrijblijvend, dus neem gerust vriendjes en vriendinnetjes mee. Graag wel om 13.00 uur aanwezig zijn !