In ons clubgebouw, onze kleedkamers, langs onze velden en op ons terrein komen we soms zaken tegen waarvan we ons afvragen “waarom?” en “wie doet nou zoiets?”.

Onder de noemer “Zo hoort het niet” willen we alle leden situaties tonen zoals we die helaas regelmatig aantreffen. Niet om iemand in het bijzonder in een kwaad daglicht te stellen, maar meer om te laten zien dat het ook anders kan en iedereen te laten beseffen dat het heel netjes kan blijven op en langs ons terrein als iedereen daaraan een beetje meewerkt.

Deze week betreft het op de bovenste foto een situatie in de nieuw gecreëerde rookruimte. Deze is volgens ons toch niet bedoeld om je scooter in te stallen ?!

Op onderste foto zie je een situatie die we in één van de kleedkamers aantroffen. De klei wordt van de voetbalschoenen geslagen tegen een muurtje. Gevolg is dat de muur vies wordt, moeilijk is schoon te krijgen en de kleedkamer vol met klei komt te liggen.

Beetje jammer, temeer er op verzoek van spelende leden buiten borstels zijn geplaatst om je schoenen van klei te ontdoen vóór dat je naar binnen gaat. Het is allemaal niet zo schokkend, maar een kleine moeite om rekening mee te houden. Met z’n allen houden we het schoon en heel !