Op een zon overgoten maar muisstil complex was het zaterdag 4 wat de enige thuiswedstrijd moest spelen van deze zaterdag. Met maar liefst 11 afwezigen vanwege de vakantie moesten we een beroep doen op keeper Timo en Yassine uit de B1 en Rutger, Randy en Frank uit het derde waarvoor dank jongens.

Op een mooi grasmat bleek al snel dat de thuisploeg de bovenliggende partij was en leek Damian al na 3 minuten spelen de ban te breken, helaas voor hem en ons keurde de scheidsrechter op advies van de grensrechter de goal af vanwege buitenspel. De mannen van Hardinxveld kregen wat meer grip op ons spel en wisten met gesloten linies het ons lastig te maken.

Een enkele goede counter werd onschadelijk gemaakt door de verdediging en Timo zodat de gasten alleen nog gevaar konden stichten uit corners die we niet zoveel weggaven al moest Frank nog handelend optreden door een bal van de lijn te koppen.

Ondanks de hechte verdediging was het Dylan die zich knap vrij draaide en de bal snoeihard tussen de palen joeg waardoor we toch met een terechte voor sprong de rust konden op zoeken. Met wat wijzigingen na rust en een iets andere speltactiek begonnen we vel  aan de 2de helft  de op links weggestuurde Calvin werd onderuit gehaald binnen de beroemde 16 meter lijnen zodat Danny de bal op de stip kon leggen en de 2-0 kon aanteken.

Niet veel later was het een afgemeten corner waarbij Dylan goed voor ze man kwam en de 3-0 met het hoofd binnen sloeg. Waar we voor rust nog moeite hadden met het benutten van de ruimte stond het na rust binnen 7 minuten 3-0. De gasten waren de kluts een beetje kwijt en ze was het de rechtsback van hun die het leder zo in de voeten van Dylan schoof die bedacht zich geen moment en maakte één op één met de keeper geen fout en maakte zijn derde van de middag 4-0

Eendrachtig aan het weer leek het wel een potje zomeravond voetbal te worden de mannen van Hardinxveld konden ons niet echt meer pijn doen en de thuisploeg nam wat gas terug waardoor zich een gezapig potje ontspon. Timo kon nog een keer zijn keeperskunsten tonen toen bij onoplettendheid bij ons er plotseling een aanvaller voor zijn neus verscheen en hij zich moedig op de bal wierp en zo zijn doel schoon wist te houden.

Met nog zo’n 5 minuten op de klok wilde ook Damian zijn skills laten zien en krulde uit een corner de bal in één keer in het doel ondanks dappere pogingen van de keeper van de gasten om met een katachtige reflex de bal nog te kunnen keren 5-0. Ook B-junior Yassine leek na een mooie combinatie met Tommy een goede wedstrijd te belonen met een doelpunt maar zag zijn schot gekeerd worden door de doelman die op de rebound van de meegelopen Tommy het antwoord schuldig moest blijven zodat de eindstand werd bepaald op 6-0. l