Met een flinke selectie en 4 weken training in de benen stond voor gelegenheidscoach Daniel de lastige klus bij Nieuw-Lekkerland 5 voor de deur. Na de thuiswedstrijd nipt te hebben verloren wisten we dat we onze borst nat konden maken.

De uitgekiende tactiek zorgde letterlijk en figuurlijk voor een stormachtig begin en de gastheren werden door een soepel spelend GSC/ODS op eigen helft terug gedrongen. Na een kwartier spelen was het Calvin die de ban brak en de 0-1 aantekende.

Enigszins hersteld van het sterke begin van ons kwamen de gastheren beter in de wedstrijd en ontspon zich een leuke wedstrijd voor iedereen met nog een minuut of 10 op de klok voor de rust leken we met een voorsprong de kleedkamer op te zoeken maar daar was dan toch de gelijkmaker van Nieuw-Lekkerland.

Met vers bloed binnen de gelederen begonnen we vol goede moed aan de 2de helft ondanks de harde wind probeerde beide ploegen verzorgd voetbal te spelen iets wat soms onmogelijk was. Beide teams wisten nog wat kansen te creëren maar gescoord werd er niet meer waardoor een lastige uitwedstrijd met gelijkspel werd afgesloten wat ook wel over een kwam met het spelbeeld.