Zelfs onze allerjongste talentjes vonden het maar niks, die winterstop. Ze stonden zaterdag dan ook te trappelen om weer de groene mat te betreden. Een flink deel is doorgestroomd naar pupillenteams. Zo hebben we nu al drie JO7-teams en één JO8-ploeg er bij gekregen.

Luca sloot zich op de valreep nog aan bij het kersverse JO7-3 en zo zagen we zaterdag weer een piepjonge groep. Onder hen ook weer een nieuw gezicht. Ali hopen we natuurlijk nog vaak terug te zien. Maar ook de andere negen piepjonge talenten genoten van de eerste Mini’s Day in 2019.

Onder leiding van de trainers Ariëtte en Peter, hulptrainer Sven (JO13-1) en enkele ouders werd gewerkt aan motoriek, traptechniek en balcontrole. Hopelijk ontwikkelen de kids zich snel, want dan kunnen ze natuurlijk ook partijtjes gaan spelen.

Na afloop was er dit keer niet het traditionele fruit. Bij wijze van uitzondering kregen de mini’s snoep en er was er niet eentje die zich daarover beklaagde… Nou, vooruit dan maar. Komende zaterdag is er weer Mini’s Day. Wie mee wil doen moet om 13.00 uur aanwezig zijn.