De hoofdsponsor van onze zondag-selectie beleefde donderdagmiddag de officiële opening van het kantoor, waarin clubgenoot Murat Sahingoz en zijn partner Volkan Tekin in de tweede helft van vorig jaar hun bedrijf Findt Advies zijn begonnen. Het was een zeer druk bezochte bijeenkomst !

Onder de vele mensen, die het duo de hand kwamen schudden, waren onder meer Maarten Burggraaf, de Dordtse wethouder van economische zaken (foto boven), voorzitter Thom van Ewijk en bestuurslid Theo de Bot. Uiteraard hopen Murat en Volkan aan de Johan de Wittstraat 302, vlakbij het kruispunt met de Singel, de komende jaren nog véél meer mensen te begroeten.

Clubgenoten die deskundig financieel advies nodig hebben of een hypotheek of verzekering(en) willen afsluiten zijn bij Findt Advies natuurlijk aan het goede adres. De naam van het bedrijf siert inmiddels ook de shirts van Zondag-1. GSC/ODS wenst Murat en Volkan vanaf deze plek veel succes!