Bij de hervatting van de competitie moesten de mannen van de jo17-2 aantreden tegen FC Dordrecht amateurs. De mannen van GSC/ODS speelden letterlijk en figuurlijk met de wind in de rug en starten vol enthousiasme aan de eerste wedstrijd van 2019.

De wind zorgde voor beide ploegen voor nogal wat problemen maar het was al gauw duidelijk dat de mannen van GSC/ODS het best met de omstandigheden omgingen en voor gevaar voor het vijandelijk doel wisten te verzorgen waar de eerste kansen nog door Mustafa, Jari en Ryan werden gemist nam de druk bij de thuisploeg toe.

Halverwege de eerste helft was het Jari die de zijkant had opgezocht zijn tegenstander uitkapte en Mustafa vrij voor de goal zetten mede ingegeven door de wind was de keeper van FC Dordrecht dat schot te machtig waardoor de 0-1 op het bord verscheen. Ersan kwam Jari na zijn eerste minuten sinds 5 maanden vervangen en liet al snel van zich spreken toen hij een weg gewerkte corner met een omhaal via de binnenkant van de paal in het net liet ploffen 0-2.

Na de rust hadden we de wind tegen en dat bleek gek genoeg makkelijk voetballen waar de gastheren de eerste helft nog wat kleine kansjes kregen werden ze nu verder terug gedrongen. Na een goede combinatie was het Nathan de voor de 0-3 tekende. Enigszins gemakzuchtig dachten we de wedstrijd uit te spelen maar de mannen van FC Dordrecht dachten daar anders over en schoten de 1-3 achter de uitstekend keepende Luca.

Dit bleek het duwtje dat  nodig was en na snel combinatie voetbal was het Jaouad die met zijn gouden linkerbeen de 1-4 in de kruising schoot. Jari kwam weer binnen de lijnen om wat meer wedstrijd minuten op te doen. En wist als aanspeelpunt Altan te bedienen die de 1-5 beheerst binnenschoot.


Met nog 2x de lat en een keer de paal geraakt te hebben leek de storm die GSC/ODS heette te gaan liggen maar de gretige Jari wilden na zoveel maanden niet te mogen voetballen graag nog de spreekwoordelijke kers op de taart zetten en werd voor zijn inzet beloond met zijn treffer en tekende daarmee voor de 1-6 eindstand. �