Komende zaterdag trappen we het nieuwe jaar af met een dubbele traditie. Allereerst kan er onderling gevoetbald worden en aansluitend vindt in onze kantine de nieuwjaarsreceptie plaats. Om 10.00 uur komen de jeugdleden van de teams t/m JO15 in actie. Om 13.30 uur volgt de rest.

Met ‘rest’ bedoelen we alle senioren en de jeugdteams O19 en O17. Zij spelen een mix-toernooi en worden verzocht om zelf een broekje en kousen mee te nemen. In verband met de indeling dienen deelnemers om 13.00 uur aanwezig te zijn. Ook de veteranen (7×7) en de walking footballers kunnen vanaf half twee een balletje trappen.

De nieuwjaarsreceptie begint om 16.00 uur, maar zoals de laatste jaren gebruikelijk gebeurt dit in ongedwongen sfeer. Géén formaliteiten, maar gezellig samenzijn met een achtergrondmuziekje. Naast de spelenede leden zijn hier natuurlijk ook de rustende leden welkom, net als donateurs, sponsors en sympathisanten.

De Golden Girls bakken nog één keer oliebollen, want bij een oliebollen toernooi horen nu eenmaal oliebollen. Daarna bergen de dames hun apparatuur weer voor een maandje of elf op.