Aan het eind van het seizoen stopt Cees den Breejen op eigen verzoek als trainer van de zaterdag-selectie. Dit betekent dat Dennis Groeneweg, met wie hij nu nog een duo vormt, als hoofdtrainer verder gaat. Dit is conform de afspraak, die het bestuur met Dennis gemaakt heeft op het moment dat hij zijn trainersdiploma ging halen.

De selectie is donderdagavond op de hoogte gesteld. Er worden de komende weken gesprekken gevoerd over de invulling van de overige functies in de technische staf. Het bestuur ziet graag dat keeperstrainer Mike Verhoeven, leiders Marcel Rombout en Peter Bax en assistent-scheidsrechter Ryan Rombout blijven. Daarnaast is er een assistent nodig voor Dennis.

De technische staf wil graag dat JO19-1 komend seizoen gaat meetrainen met de selectie. In dat geval zal de assistent-trainer op zaterdag de coaching voor het hoogste juniorenteam moeten verzorgen. Op dit moment zijn alle opties nog open. Er zijn en worden gesprekken gevoerd met mogelijke kandidaten.

Cees den Breejen gaat overigens niet verloren voor GSC/ODS. Dat zal menig clubgenoot niet verbazen. Cees wil graag iets voor de club blijven doen en is daarom door het bestuur gevraagd om vanaf komende zomer de technische commissie te gaan leiden en in die hoedanigheid ook toe te treden tot het bestuur.