In een boeiend voetbalduel heeft Zondag-2 de topper tegen Irene’58 winnend afgesloten. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat een gelijkspel de verhouding beter had weergegeven, maar de bezoekers gingen toch met lege handen terug naar het Brabantse Den Hout.

Het was een gelijk opgaande wedstrijd, waarin pas na de rust het eerste doelpunt viel. Royston  Wawoe leek met die ene treffer ook de matchwinner te worden, maar de gasten weigerden zich bij een nederlaag neer te leggen. De wedstrijd bleef daardoor spannend tot de laatste seconde.

Hoewel de thuisploeg keihard werkte om de overwinning over de streep te trekken kreeg Irene’58 in  de slotfase toch nog een uitgelezen kans op de gelijkmaker toen de scheidsrechter naar de stip wees. Doelman Ali Burakcin kroonde zichzelf vervolgens tot Man of the Match door de penalty te keren.

Door dit resultaat is GSC/ODS geklommen naar een gedeelde tweede plek op de ranglijst. Komend weekend gaat Zondag-2 in Breda op bezoek bij WDS’19.