Na zes wedstrijden, waarin één schamel puntje gehaald werd, lijkt Zaterdag-2 z’n draai toch eindelijk gevonden te hebben. Vorige week nam de ploeg de volle buit mee na een bezoek aan Heerjansdam en dit weekend werd ASWH 4 met lege handen terug gestuurd naar Hendrik Ido Ambacht. GSC/ODS knokte voor wat het waard was en trok in een gelijk opgaand duel met 2-1 aan het langste eind.

Niels van Tol zette GSC/ODS op voorsprong en met die 1-0 stand werd ook thee gedronken. De bezoekers drongen na rust aan, wat resulteerde in een niet onverdiende gelijkmaker. Beide ploeg namen echter geen genoegen met één punt, wat resulteerde in een spannend voetbalgevecht. Dion de Kreij bracht Zaterdag-2 opnieuw op voorsprong en dat bleek later de winnende treffer te zijn.

Na het kampioenschap van vorig seizoen dreigde GSC/ODS even het lelijke eendje van deze competitie te worden maar inmiddels weet de ploeg al drie andere teams onder zich en komt de middenmoot in zicht. Als Zaterdag-2 zich daar echt wil melden kan het komend weekend de eerste stap zetten bij het bezoek aan De Zwerver 3, in Kinderdijk.