Na een reeks overwinningen stond het stugge Groot-Ammers op het affiche de resultaten lieten ons zien dat het een lastig te bespelen tegenstander was dat niet veel weg gaf ook niet tegen de topploegen IFC en De Zwerver we wisten dus dat we de borst konden nat maken.

Op een zwaar veld floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd, met een fel openingsoffensief trachten we gelijk het verschil te maken, maar de geconcentreerde gastheren wisten ons spel te ontregelen en vochten voor iedere meter.

Ondanks dat we de mannen van Groot-Ammers terug konden drukken op eigen helft werden we niet of nauwelijks gevaarlijk en wisten de gastheren via enkele goede counters een speldde prikje uit te delen bij een van die counters was de communicatie achterin niet helemaal in orde en wist de spits met een bekeken rolletje de mannen van Groot-Ammers op een voorsprong van 1-0 te zetten.

Ze gunden ons de bal en trokken zich terug op eigen helft en ondanks de enorme hoeveelheid corners liefst 13 in de eerste helft hielden ze goed stand en was het alleen Brandon met een goed schot en Danny die via een vrijetrap de doelman echt wisten te testen en we dus met een kleine achterstand de rust bereikte.

Met 5 verse krachten en een hoger baltempo probeerde we na rust terug te komen in de wedstrijd nu we wel de juiste keuzes aan de bal maakte kregen we ook een aantal goede kansen die ternauwernood gekeerd konden worden. Totdat Tim, Calvin wegstuurde die beheerst de keeper omspeelde en de 1-1 aantekende.

Waar het voor rust ontbrak aan creativiteit en kansen liep dit aanvankelijk in de 2de helft heel goed en het was ook wachten op de voorsprong. Toen werd wel duidelijk waarom de tegenstander over een goed stugge ploeg bezat ze zaten nog korter op onze jongens en knokte als team voor iedere meter. De steeds spaarzamer counters van de ze werden echter makkelijk onschadelijk gemaakt totdat de spits van Groot-Ammers goed bij Gaston wegdraaide en over diens been naar de grond verdween.

De goed leidende scheidsrechter kon niet anders dan een strafschop toekennen die beheerst werd binnen geschoten en we weer tegen een achterstand aankeken. Met een alles en niets offensief en 1 op 1 achterin en 4 spitsen gingen we vol voor de minimaal een punt maar de gasten wisten soms met kunst en vliegwerk onze aanvalsdrang te stoppen en knokte zich naar het eind.

Met een kleine nederlaag tegen een stugge maar sportieve ploeg en onder leiding van een goed fluitende scheidsrechter moesten we dan ook genoegen nemen met het feit dat het een keer niet wilde lukken. En reisde we met een gevoel van teleurstelling terug richting Dordrecht