Alsof Mini’s Day op zichzelf al niet leuk genoeg is dook dit weekend ook Sinterklaas nog eens op. De Goedheiligman meldde zich op….. echt waar….. voetbalschoenen ! Een balletje mee trappen deed de oude bisschop niet. Hij verklaarde de schoenen met noppen slechts te dragen om niet uit te glijden. Tsja, zo pal voor pakjesavond moet de Sint natuurlijk niet op z’n plaat gaan…

Ondanks het slechte weer kwamen er dit keer twaalf mini’s opdraven en die hadden het reuze naar hun zin, temeer de Pieten wél een balletje mee trapten. Sint had er liefst vier meegenomen: Schattige Piet, Gekke Piet, FC Dordt Piet en Vrouwen-2 Piet. Onder leiding van Rob speelden de oudsten een partijtje, terwijl de kleintjes zich op het pannaveld uitleefden, begeleid door André, Ariëtte, Lars (JO-12) en Sven (JO-13).

De fruitsponsor is nog op vakantie, maar Sinterklaas had gelukkig nog wat lekkers meegenomen voor de mini’s. Het feestje duurder voor Dylan nog ietsje langer, want hij mocht – in Pietenpak – de aftrap doen bij Zaterdag-1. Komend weekend is er weer een Mini’s Day Training. Zorg dat je uiterlijk 12.45 uur aanwezig bent, als je mee wilt doen !