Hekkensluiter HSC’28 heeft het Zondag-1 niet moeilijk gemaakt; de ploeg uit Heerle werd met 5-2 geklopt. Feitelijk was de wedstrijd al bij rust gespeeld. De Brabanders lieten de thuisclub even schrikken met een snelle openingstreffer, maar binnen twintig minuten draaide GSC/ODS de rollen weer om. Coskun Altintas trok de stand gelijk en Ferit Yaman schoot Zondag-1 op voorsprong.

Nog even stribbelden de bezoekers tegen en kwamen zowaar nog op 2-2 voor GSC/ODS in de doelpuntrijke eerste helft orde op zaken stelde. Haci Karasahin krulde een vrije trap fraai in de bovenhoek (3-2) en Ferit Yaman vergrootte met zijn tweede treffer de marge tot twee: 4-2. Direct na rust schoot hij opnieuw raak, maar die treffer werd (ten onrechte) afgekeurd wegens buitenspel.

Eigenlijk gebeurde er in de tweede helft daarna nauwelijks nog iets. HSC’28 probeerde nog wel wat aan de achterstand te doen, maar bleek niet bij machte om de thuisploeg echt bij de strot de grijpen. GSC/ODS geloofde het wel en zo verlangden de toeschouwers op deze druilerige zondagmiddag vooral naar de warme kantine.

In de allerlaatste minuut kwam er dan toch nog een treffer. Akif Kumas was de maker en bracht daarmee de eindstand op 5-2. Een ongekende luxe, want tot nu toe had Zondag-1 dit seizoen nogal wat moeite met scoren. Komend weekend reist Zondag-1 weer eens richting België voor een bezoek aan het dorp Putte, dat deels in Nederland en deels in Vlaanderen ligt. Tegenstander is laagvlieger Grenswachters.