Een sterk spelend DSE heeft Zondag-1 een moeilijke middag bezorgd, maar de bezoekers gingen toch maar met één punt naar Etten-Leur. Niet voor de eerste keer dit seizoen mocht GSC/ODS de in blakende vorm verkerende doelman Mehmet Tokul dankbaar zijn. In een meer spannende dan goeie pot voetbal werd het uiteindelijk 1-1.

De wedstrijd ging redelijk gelijk op, maar de bezoekers creëerden meer doelrijpe kansen. Voor rust wist niemand het net te vinden, maar na de thee kwamen de Brabanders al snel op voorsprong. GSC/ODS beleefde daarna een zwak kwartier, maar een sterk keepende Mehmet Tokul voorkwam tot drie keer toe een vroegtijdige beslissing.

GSC/ODS herpakte zich daarna en schiep zichzelf ook kansen. Via de jonge Mustafa Tekin kwam de ploeg zelfs op gelijke hoogte. Beide teams gingen daarna voor de winst, wat zorgde voor spanning tot het eind. Kansen kwamen er over en weer nog volop, maar niemand had het vizier op scherp staan.

In de slotminuut had GSC/ODS het potje nog uit kunnen halen, maar dat zou wel een beetje teveel van het goede geweest zijn. Op een keurige plek in de middenmoot gaat Zondag-1 nu de winterstop in. Na de jaarwisseling wacht de ploeg een teambuilding-weekendje in Limburg alvorens op 20 januari de competitie hervat wordt.