De allerlaatste Mini’s Day van het jaar zit er weer op. Om geen last te hebben van kou en regen werd maar weer eens uitgeweken naar een warme zaal en dit keer was dat de Reeweghal. Met een opkomst van een twintigtal kinderen mochten we opnieuw niet mopperen.

De beschikbare zaalruimte werd netjes in tweeën verdeeld. De oudsten speelden een partij, de kleintjes werkten een parcours af om de traptechniek en de motoriek wat verder te ontwikkelen. Dit alles natuurlijk onder deskundige leiding van André, Peter, Jeffrey en Ariëtte.

Na de Mini’s Day had Romeo nog ‘overwerk’ want hij moest de aftrap doen bij Zaterdag-1. Uiteraard gaat de Mini’s Day in 2019 een vervolg krijgen. Dankzij deze activiteit blijft onze jeugdafdeling groeien; zo is er nu weer een JO7-3 en een JO8-1 ingeschreven voor de voorjaarscompetitie.

Vanaf deze plaats willen de trainers alle ouders danken voor de hand- en spandiensten en hopen ze jullie – met de kids – straks allemaal weer te zien. Voor nu hele prettige feestdagen! Wanneer de mini’s weer verwacht worden lezen jullie op de eigen What’s App-groep en de website en facebookpagina van GSC/ODS.