Om te voorkomen dat we weer de klacht horen dat het ‘zo laat’ bekend was en het niet meer in onze drukke agenda’s past… doet de klusploeg nu al een oproep zaterdagmiddag 23 februari in de agenda te reserveren. Er wordt dan eenmalig zoveel mogelijk hulp gevraagd !

Als er véél mensen komen helpen kan er weer veel werk verzet worden. En geloof ons, er is nog zat te doen. Vijf veteranen hebben zich al gemeld, mogelijk nog wat walking football mannen erbij en dan nu de rest… Jij dus ! Neem gerust buren of vrienden mee.

Nieuw element is dat er voor degenen die dat willen na het klussen (dat doen we van 13.00 tot 16.00 uur) nog een potje kan worden gevoetbald. Uiteraard wordt ook gezorgd voor een hapje en een drankje.

Aanmelden hoeft niet maar is wel fijn voor de voorbereidingen en mag via vrijwilligers@gscods.nl of bij Lucien Gooshouwer. En eh….twee rechterhanden is niet nodig, ééntje is voldoende. En er zijn altijd klusjes die passen bij wat je kan… Zegt het voort, zegt het voort !