Ja, hier is-ie dan, het eerste officiële wedstrijdverslag van onze JO12-1. Althans,  eigenlijk een heel kort verslag… Na een leuk en energiek seizoen met leuke en spannende uitslagen kunnen we vermelden dat de ploeg zaterdag met optimaal resultaat de finish bereikt heeft.

Het gewenste resultaat kwam er. En is ook gevierd! Na een 1-0 achterstand bij rust lag GSC/ODS niet op koers voor het gewenste resultaat, maar na een  motiverende speech van de begeleiding werd er uiteindelijk met 1-3 gewonnen bij Sliedrecht.

“Kampioenen!”, werd er geroepen en niks was minder waar. Trainer Yoran Rombout liet ons weten erg trots te zijn op zijn spelergroep en de rest van de begeleiding. Ook zeker niet te vergeten: de ouders, oma en opa’s. Ook zij worden vanaf deze plek bedankt voor een geweldige afsluiting van de eerste seizoenhelft.