De Golden Girls gaan weer bakken! Komende zaterdag kan er weer gesmuld worden bij GSC/ODS, maar daar blijft het niet bij. Ook voor de jaarwisseling gaan de dames er weer tegenaan. Wie tijdens Oud & Nieuw oliebollen wil hebben, kan ze weer bij de club bestellen. Binnenkort komt er op de website (rechts bij de advertenties) een banner waarop je het bestelformulier kunt downloaden.

Wie niet kan wachten kan nu al hier klikken en dan komt het bestelformulier meteen tevoorschijn. Dit formulier kan tot 29 december worden ingeleverd bij GSC/ODS. Er moet wel vooraf betaald worden. Op 31 december kan de bestelling worden opgehaald. Met de opbrengst willen de Golden Girls voor de jeugd een betonnen tafeltennistafel kopen, die geplaatst wordt bij ons pannaveld. Dus koop die bollen bij de club !

Alle leden en sympathisanten hebben overigens nog een paar weken de tijd om ook familie, vrienden en collega’s attent te maken op onze overheerlijke en aantrekkelijk geprijsde oliebollen. Een lekker makkelijke manier om onze jeugd te steunen !