Het bestuur wenst alle leden, donateurs, sponsors en sympathisanten van GSC/ODS een hele fijne Kerst toe. De nieuwjaarswensen brengen we liever persoonlijk over, tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 5 januari. We hopen dan veel clubgenoten te zien !

De afgelopen jaren ontvingen alle vrijwilligers rond deze dagen een Kerstbrood. Dat zal dit jaar niet gebeuren. Niet omdat de vrijwilligers niet meer gewaardeerd worden, maar omdat we de afgelopen twee jaar met tientallen niet afgehaalde kerstbroden bleven zitten. En da’s zonde.

Besloten is om het budget voor de kerst-attentie te bewaren tot het eind van het seizoen. Het wordt dan toegevoegd aan de afsluitende barbecue voor alle vrijwilligers. Dat was afgelopen zomer een groot succes en het bestuur wil daar dus graag vervolg aan geven.

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie wordt er overigens ook weer gevoetbald om de Oliebollen Cup. Uiteraard zijn er voor iedereen oliebollen, die speciaal voor deze gelegenheid vers gebakken worden door onze eigen Golden Girls.

‘s Morgens vanaf tien uur spelen alle jeugdteams in de categorie JO7 t/m JO15 en ‘s middags vanaf 13.30 uur is de rest aan de beurt: de jeugdteams JO17 en JO19 en alle senioren, dus dames, heren van zaterdag en zondag, alsmede de 7×7 en Oldstars. Nadere info volgt overigens nog.