Op een koude van wind overgoten grijze ochtend moesten we de return wedstrijd ballen tegen SSW waar we uit nog een nipte nederlaag leden waren we van plan vandaag de punten tochthuis te houden.Jo17-2 knokt zich op wilskracht naast SSW  grijze ochtend moesten we de return wedstrijd ballen tegen SSW waar we uit nog een nipte nederlaag leden waren we van plan vandaag de punten toch thuis te houden.

SSW begon letterlijk en figuurlijk met de wind in de rug en drukte ons terug op eigen helft. Dankzij een geweldige keepende Timo en een solide achterhoede met Bo, Tom, Danny en Lalo hielden we echter stand. Toch kwam daarna 20 minuten spelen verandering in toen de buitenspelval mislukte en SSW daar gretig van profiteerde en de 0-1 achter Timo prikte.

Niet uit het lood geslagen begonnen we aan een tegenoffensief en kwamen we steeds beter in de wedstrijd. Het was naar een half uur spelen Mustafa die behendig van zijn tegenstander wegdraaide en de 1-1 in de touwen schoot. Niet veel later leek Altan zelfs de 2-1 te maken maar zijn schot teisterde het aluminium. Zo zochten we met een 1-1 tussenstand de kleedkamer op.

Nu wij na rust de wind in de rug handen trokken we fel ten aanval wat al gauw in een aantal goede kansen resulteerde voor Altan en Billy. Waar zij de uitstekende keeper van SSW op hun weg vonden werden wij achterin verrast door een snelle uitval en wist de spits de bal eerder te bereiken dan Timo en tikte het leder snel onder hem door het doel in 1-2.

Met een alles of niets offensief en gingen we voor minimaal één punt met 4 aanvallers en 2 aanvallende middenvelders trokken we ten aanval,dat we hierbij de nodige ruimte weggaven namen we voor lief en vertrouwde we op onze achterhoede en de fantastische keepende Timo die enkele counters vakkundig om zeep hielp.

Met het verstrijken van de tijd leken we af te steven opweer een kleine nederlaag maar daar was Mustafa weer die 30 seconden voor tijd Shairon bediende die de bal snoeihard in het doel joeg en de oh zo verdiende gelijkmaker op het wedstrijdformulier schoot. Een compliment voor het hele team dat op basis van inzet en geloof in elkaar een punt binnen sleepte.