Tijdens de jaarlijks algemene ledenvergadering, afgelopen vrijdagavond, is Piet Bax door het bestuur even in het zonnetje gezet. Deze 81-jarige clubkanjer was tientallen jaren vrijwel dagelijks bij de vereniging te vinden, maar liet onlangs weten het iets rustiger aan te gaan doen. Als blijk van dank ontving deze supervrijwilliger van de club een cheque voor een weekendje weg met z’n vrouw en een bos bloemen.

Piet is al ruim 73 jaar lid en wie hem kent, die snapt wel dat ‘rustiger aan doen’ zeker niet betekent dat we hem niet meer bij GSC/ODS zullen zien. De ooit nog in het eerste elftal van Merweboys acterende Piet is een man van weinig woorden en veel daden, maar bovenal een echte clubman en een groot voetballiefhebber, die we nog heel vaak langs de lijn en in de kantine hopen te ontmoeten !