Het succes van de Mini’s Day houdt aan en uiteraard mag dat nog héél lang voortduren. Met grote regelmaat mogen we nieuwe gezichtjes begroeten en ook afgelopen zaterdag was het weer raak. Dit keer was Denzel de nieuweling, een broertje van Nathaniel die al een tijdje meedoet met de JO7. Samen met 19 anderen had hij het prima naar z’n zin, dus die gaan we vast en zeker vaker zien !

Met 20 deelnemers waren we bij de start van de Mini’s Day, nu bijna twee jaar geleden, super blij geweest. Tegenwoordig vinden we het al normaal. Er waren trouwens nog vijf afmeldingen op zaterdag, want er waart een geheimzinnig virus rond… Laten we hopen dat dat snel weg waait. Ook de begeleiding was in problemen. Er moest vanuit Giessenburg flink gehaast worden om op tijd te zijn !

Gelukkig verliep alles weer naar wens en konden de deelnemers na afloop weer rekenen op een gezonde snack. Dit keer een banaan. Valentino, van de JO7, mocht de Pupil van de Week zijn. Hij nam de aftrap bij Zaterdag-1 en kreeg als beloning een wedstrijdbal, voorzien van de handtekeningen van alle selectiespelers. Komende zaterdag is er weer een Mini’s Day Training. Zorg dat je om één uur aanwezig bent !