De klusploeg is buitengewoon in z’n nopjes met een forse uitbreiding van het gereedschap bij de club. Ad Schenk verblijdde de harde werkers bij onze vereniging met diverse spullen, die bij het klussen buitengewoon goed van pas komen. Zo bevatte de gift onder meer een slijptol, die afgelopen week meteen kon worden gebruikt bij de aanleg van een paadje naar het pannaveld. Daarvoor moest in steen gezaagd worden.

Uiteraard heeft klusbaas Lucien Gooshouwer Ad al persoonlijk bedankt, maar namens alle klussers en de rest van de club willen we Ad ook vanaf deze plek van harte bedanken ! Heeft u ook gereedschap, dat u niet meer gebruikt? Onze klusploeg is er blij mee! Op zaterdag 17 november is er trouwens weer een klusochtend. Extra helpende handen zijn dan erg welkom ! Graag aanmelden bij Lucien of via vrijwilligers@gscods.nl