Een zwaar gehavend jo17-2 waar het afmeldingen regende en we nog tot 10 minuten voor de wedstrijd bezig waren met het regelen van spelers kon gelukkig op de hulp rekenen van de jo17-1 en van de Jo14-1

In een leuk en open duel waren beide teams aan elkaar gewaagd en ontspon zich voor de toeschouwers een hartstochtelijke pot op deze koude novembermorgen. Met Kansen over en weer was het dan weer een zucht van verlichting voor de toeschouwers van Dubbeldam als er weer een been of de keeper tussen zat en dan weer de toeschouwers van de thuisclub die opgelucht ademhaalde.

Na een minuut of 15 spelen werd er door de scheidsrechter een niet te missen kans geboden toen Mustafa in de 16 meter licht werd vastgehouden en Kayra achter de toegekende penalty ging staan en de keeper beheerst de verkeerde kant op stuurde 1-0. De mannen van Dubbeldam waren hierdoor wat van slag en het was al heel snel Mustafa die via een fantastische steekpass van Kayra alleen op de doelman van de gasten af ging en beheerst de 2-0 aantekende.

De mannen van Dubbeldam herpakte zich en lieten zich weer zien in de wedstrijd en nu was het Salih die met 2 á 3 reddingen de gasten van een treffer afhielden. Toch kwamen de gasten ook voor rust aan hun aansluitingstreffer toen de scheidsrechter ook de bal op de stip legde voor Dubbeldam met een vinger lengte te kort kon Salih de bal niet keren en zochten we de kleedkamer met een 2-1 voorsprong op.

Ook na rust golfde het spel op en neer dan was GSCODS de bovenliggende partij en dan weer tegenstander Dubbeldam de definitieve nekslag leek Kayra uit te delen toen hij een kwartier voor tijd met een schitterend schot over de keeper de 3-1 in het net liet bollen. De in de rust ingevallen Sadik van de Jo14-1 leek zelfs de 4-1 te maken maar kon ten nauwere nood gestopt worden door de goalie van de gasten.

Toch werd het nog even billen knijpen toen de mannen van Dubbeldam in een alles of niets offensief 1 op 1 gingen spelen en 2 minuten voor tijd via een van richting veranderd schot de 3-2 aantekende. Vechtend voor iedere meter trokken de mannen van GSCODS de overwinning over de streep in een wedstrijd die alle kanten op had kunnen gaan.