In wat je gerust een rare competitie mag noemen waarin je sommige tegenstanders 2x treft en andere slechts één maal. Hadden wij de pech twee maal te moeten aantreden tegen het sterke Heerjansdam.

Hadden we geleerd van de vorige wedstrijd waarbij we in het begin gelijk konden opgaan met de tegenstander maar gedurende de wedstrijd werden overklast? Ja dat zeker wel en met een uitgedachte tactiek op een uitstekende grasmat probeerde we ons huid zo duur mogelijk te verkopen.
Jammer genoeg voor de meegereisde ouders en toeschouwers schortte er behoorlijk wat aan de instelling de eerste helft waarin in de ploeg elkaar niet hielp en eigenlijk alleen de jongens achterin een ruime voldoende haalde. Waar de fouten elkaar opstapelde en de meeste spelers niet thuis gaven leverde dan ook een dikke achterstand van 6-0 met rust op.
Een volgende tegenslag was het uitvallen van Mounier met een spierblessure die ons uit de brand hielp door op de goal te gaan staan en daar het nodig weerwerk leverde. Met Salih na rust op de goal en de nadruk op met een andere mentaliteit het veld op te gaan bleek de ploeg weldegelijk te kunnen voetballen en was er een heel ander spelbeeld te zien ondanks de 3 tegentreffers na rust stond er nu wel een ploeg die voor elkaar werkte en toch nog een paar goede aanvallen op de mat legde.
Laat dit een les zijn voor volgende week waarin we een ploeg treffen die ook nog niet op volle toeren is op het tij te keren.