Na het enorme succes van eind vorig jaar kon je er eigenlijk op wachten… En ja hoor, deze week bereikte ons het bericht dat de Golden Girls een come-back gaan maken. De eigen gemaakte oliebollen van deze dames smaken niet alleen naar méér, ze spekken ook nog eens de clubkas. Vorig jaar leverden de met zorg en liefde bereidde baksels een grote financiële injectie voor het inmiddels gerealiseerde pannaveld. Dit jaar willen de Golden Girls bakken voor een nog nader te bepalen doel.

Zaterdagmorgen wordt bij GSC/ODS in alle vroegte het eerste beslag gemaakt, dus halverwege de ochtend mogen de eerste oliebollen wel verwacht worden. We weten overigens nu ook al wanneer de Golden Girls hun láátste oliebollen van 2018 gaan bakken. Dat zal zijn op Oudejaarsdag, dus dan weten al onze leden en sympathisanten al vast waar ze hun verse bolletjes voor Oud & Nieuw straks weer kunnen bestellen en afhalen….