Onze JO19-1 heeft in de strijd om de Rijnmondbokaal tegen vierde divisionist IFC een te verwachten nederlaag geleden, maar wel eentje met perspectief. Tegen het nogal afwachtend spelende GSC/ODS liet IFC het balletje rustig rond gaan. GSC/ODS rende zich rot terwijl IFC slechts wachtte op fouten van onze kant en die komen er in elke wedstrijd natuurlijk. De drie makkelijk weggeven doelpunten werden door onze jongens dan ook gelaten geïncasseerd.

In de tweede helft stond er tot verbazing van de trouwe JO19-1 volgers een heel ander GSC/ODS. Rileson, Jeremy en Simcha werden voorin geposteerd. Zich een slag in de rondte werkend verstoorden zij constant de opbouw van IFC. Sterker nog, de wedstrijd raakte in evenwicht. De beleving bij heel GSC/ODS lag stukken hoger dan in de eerste helft en IFC had er nadrukkelijk moeite mee. De Ambachters gaven veel, helaas te zacht genomen, corners weg en verdedigden regelmatig paniekerig uit.

Toch was het IFC dat eigenlijk tegen de verhouding in nog twee keer scoorde. De teleurstelling bij de jongens na die twee treffers was veelzeggend. De eretreffer van Jeremy in de slotseconde was slechts een schamele, maar verdiende beloning. Komende zaterdag treedt JO19-1 weer aan voor de competitie. De ploeg gaat op bezoek bij de tot nu toe alles winnende koploper Unitas. Niets te verliezen en als er vanaf het begin met lef gespeeld wordt valt er wellicht zelfs iets te halen…