Het tweede zondagteam is de competitie begonnen met een zeer ruime overwinning op vv Oosterhout 2. Zondag-2 bestaat uit behoorlijk wat nieuwe (jonge) spelers, maar die bleken elkaar al goed te kunnen vinden. Oosterhout, dat zijn eerste wedstrijd met 0-4 had verloren van TSC, werd met liefst 11-3 opgerold.

GSC/ODS zette vanaf de eerste minuut druk naar voren, wat gelijk voor een aantal kansen zorgde. Helaas liet de afronding nog even te wensen over, maar na tien minuten was het dan toch raak. Halil kwam oog in oog met de keeper te staan en bleef heel koel in de afronding: 1-0.

Zondag 2 bleef doorgaan met goed druk zetten en bal in hoog tempo rond te spelen. Dit leverde al heel snel de 2-0 op na goed voorbereidend werk van Sadik die Serhat goed wegstuurde. Serhat miste één op één met de keeper, maar in de rebound schoot Mustafa alsnog de 2-0 binnen. Hierna was het de beurt aan Serhat die vanaf 35 meter de bal mooi in het doel krulde: 3-0.

De 4-0 was een perfect uitgevoerde counter. Mustafa zette aan de rechterkant zijn directe opponent met een schijnbeweging op een zijspoor en gaf  vervolgens de bal strak over de grond voor, waar Volkan heel koel de bal laag in de rechter hoek prikte. Hierna nam GSC/ODS wat gas terug. Dat gaf gelijk de tegenstander de mogelijkheid om tegen te scoren: 4-1.

Kort na de 4-1 zette GSC/ODS nogmaals een mooie aanval op, die direct de 5-1 opleverde. Kemal stuurde Mustafa weg, die deze kans perfect afrondde. Dit was tevens de rust stand. De tweede helft was amper vijf minuten oud en het was invaller Haci, die buiten de zestien genadeloos uithaalde en voor 6-1 tekende.

De 7-1 was nogmaals een mooi opgezette aanval van rechts die terecht kwam bij Serhat die afrondde 8-1. Hierna was het Oosterhout die na een afgeslagen aanval de 8-2 scoorde. 9-2 kwam op naam van Haci, die in de zestien hoog in de korte hoek raak schoot. Even later was hij met een vrije trap vanaf de rand van de zestien dicht bij zijn derde treffer. De keeper redde, maar was in de rebound kansloos op de inzet van Ouissam: 10-2.

Oosterhout zorgde vanuit een corner nog voor 10-3, maar het laatste woord was aan GSC/ODS via Yavuz. Hij kreeg de bal na een snel genomen vrije trap en knalde van dertig meter de bal in de bovenhoek: 11-3. Al met al precies de start die de ploeg nodig had ! Als zondag-2 als een team blijft spelen kan het nog een heel leuk seizoen worden!

Komend weekend gaat het tweede zondagteam op bezoek bij DIA in Teteringen.