Aan de zinderende start van een week ervoor kon het tweede zondagteam tegen DIA 2 helaas geen vervolg geven. De tegenstander, die vorig seizoen het kampioenschap in de voorlaatste wedstrijd uit handen zag glippen, begon op eigen veld goed aan de wedstrijd. In de eerste 20 minuten kreeg de thuisploeg een aantal goede kansen, maar de scherpte ontbrak in de voorhoede.

GSC/ODS begon na 20 minuten eindelijk ook echt mee te doen aan de wedstrijd en kreeg een grote mogelijkheid om de score te openen. Serhat, die twee tegenstanders voorbij ging, legde de bal goed terug op Yavuz, die de bal net niet goed raakte. Met een afstandsschot was Serhat opnieuw dicht bij een doelpunt, maar de keeper wist zijn inzet te keren.

DIA was de betere ploeg in de eerste helft en GSC/ODS mocht keeper Ali bedanken, dat het bij rust nog 0-0 stond. De tweede helft was het een wedstrijd die alle kanten op kon. Zondag-2 begon steeds beter te spelen en DIA bleef op zoek gaan naar de openingsgoal. De Dordtse ploeg kreeg een aantal goede mogelijkheden om te scoren, maar maakte op de cruciale momenten niet de juiste keuzes.

Dertien minuten voor tijd kreeg DIA een penalty, nadat een speler van GSC/ODS, op de grond, de bal tegen zijn arm kreeg. De thuisclub profiteerde optimaal van dit buitenkansje. In de laatste minuten van de wedstrijd kreeg GSC/ODS nog een grote kans om alsnog een punt te pakken, maar de bal viel niet voor de juiste voeten en DIA kon met een 1-0 zege van het veld stappen.

Op basis van het vertoonde spel in de tweede helft kan Zondag 2 de komende wedstrijden met vertrouwen tegemoet zien. Aanstaand weekend ontvangt de ploeg TSC 3.