Een bezoekje aan Rucphen heeft Zondag-1 z’n eerste gelijkspel van deze competitie en dus een punt opgeleverd. Bij RSV werd het 1-1 en dat was een aanmerkelijk beter resultaat dan in april. Toen speelde de tegenstander, net als GSC/ODS, een niveau lager en werd uiteindelijk kampioen, mede dankzij een forse 5-1 zege op ons eerste zondagteam.

In het Brabantse land, waar ook dit keer weer een scheidsrechter van ‘om de hoek’ was aangesteld (de man kwam op de fiets), ontspon zich een gelijkopgaande eerste helft. Beide ploegen wisten maar mondjesmaat kansen te creëren en dus keek niemand er van op, dat er met een 0-0 stand thee kon worden gedronken.

Amper drie minuten na rust werd de wedstrijd door de thuisclub opengebroken vanaf de penaltystip: 1-0. GSC/ODS raakte er niet door van de kook en trok binnen een kwartier de stand recht. Een hoekschop van Haci Karasahin werd door Lutfallah Kilic tot 1-1 gepromoveerd. Deze middag was ook Vrouwe Fortuna de gasten goed gezind, want paal en lat voorkwamen halverwege de tweede helft een achterstand.

Zondag-1 antwoordde met een fraai schot van Haci Karasahin, maar de keeper van RSC redde net zo fraai. GSC/ODS rook bloed en joeg het laatste kwartier nog op de winst, maar die kwam er niet. Komend weekend krijgt ons eerste zondagteam bezoek van Wernhout, de nummer vier van de ranglijst. Bij winst kan GSC/ODS in elk geval op gelijke hoogte komen met die ploeg.