Na een stroeve competitiestart weet Zondag-1 weer wat winnen is. Op bezoek bij het tot vandaag eveneens nog puntloze Gesta won de ploeg met 1-2. Die uitslag was overigens een flauwe afspiegeling van de krachtsverhouding, want GSC/ODS kreeg volop kansen om de marge te vergroten. Zoals ook al in de eerste twee wedstrijden bleek, komt het eerste zondagteam moeilijk tot scoren.

In Galder, een dorp ten zuiden van Breda, vond GSC/ODS al na drie minuten het net. De via Ferhat Kemalder verkregen voorsprong werd vier minuten later door een fout in de verdediging al weer weggegeven. Octay Karaca was tot twee keer toe dicht bij een nieuwe voorsprong, maar zonder succes, zodat de uitstekend leidende scheidsrechter met 1-1 voor de rust floot.

Na de thee waren opnieuw de meeste – en beste – kansen voor GSC/ODS. Met een fraai afstandsschot was het na tien minuten opnieuw Ferhat Kemalder die voor een voorsprong zorgde. Een kwartier voor tijd zette Lutfallah Kilic na een mooie aanval Haci Karasahin vrij voor de keeper, maar die vergat te scoren. Een herkansing in de slotfase miste hij op een haar, zodat het 1-2 bleef.

Komend weekend ontvangt Zondag-1 Sprundel. De bal gaat rollen om 14.30 uur.