Na een week rust mochten we weer aantreden tegen het hoog ingeschatte De Zwerver. Met een flinke groep en het uit gaan van eigenkracht moest we deze tegenstander proberen te overwinnen.

Na het eerste fluitsignaal bleek al heel snel dat de ingeschatte verwachtingen van de tegenstander geen gebakken lucht bleek en ze ons direct op eigen helft vast zetten. Waar we een paar keer gewaarschuwd werden bij goede combinaties waarbij we maar te nauwer nood op de been bleven. Kon in de scheidsrechter in de 7de minuut niet anders dan de bal op de stip leggen.

De spits van de gasten was gelukkig niet helemaal zijn zenuwen de baas en schoof de bal naast de goal van Jeroen. Nog niet wakker geschut door deze momenten was het niet veel later dan toch raak en lag de bal na een goede aanval dit keer wel in het doel 0-1. Of het door de tegentreffer kwam niemand weet het maar plotseling waren we wel bij de les en wisten we een klein veldoverwicht te creëren. De druk werd langzaam opgevoerd en de weggestuurde Vincent zag zijn schot door een uitgestoken hand gekeerd worden en ook nu kon de scheidsrechter niet anders dan de bal op de stip te leggen.

Met captain Danny achter de bal in een 1 tegen 1 duel met de keeper wist hij zijn zenuwen wel in bedwang te houden en deponeerde het leder keurig tussen de palen en tekende zo de 1-1 aan. Het spelbeeld golfde heen en weer dan waren de gasten weer de boven liggende partij en dan wij weer. De Zwerver had eigenlijk geen zwakke plekken en wist na een goede aanval toch weer de leiding te nemen en de 1-2 te maken.

Na wat omzettingen binnen het team en met de wissels Nathan, Tim en Bas tussen de lijnen probeerde we nog voor rust het spelbeeld te keren. Met Gaston op het middenveld werd de druk naar voren opgevoerd een tegenvaller was dan ook het vlak voor rust uitvallen van Gaston die met een schouder uit de kom het veld moest verlaten voor een trip naar het ziekenhuis. Waar hij gelukkig redelijk snel weer mocht vertrekken om bij de derde helft te kunnen aan te sluiten.

Met iets andere bezetting in de 2de helft gingen we op jacht naar de gelijkmaker. Het spelbeeld was redelijk in evenwicht en lange tijd leken we dan ook genoegen te moeten nemen met een kleine nederlaag. De kansen voor beide ploegen waar schaarser dan in de eerste helft waar het hoge tempo zijn tol begon te eisen in de tweede helft. De verdediging van beide elftallen bleven redelijk gemakkelijk op de been. Al was de sterk ingevallen Daryl met een aantal goede acties gevaarlijk.

De tijd begon te dringen en met nog een kwartier te spelen begon ook de klok een tegenstander te worden. Na een goede counter kwam er dan toch loon naar werken toen Dylan de bal in de 16 meter beroerde en genadeloos efficiënt de bal achter de doelman van De Zwerver schoot en de terechte 2-2 op het wedstrijdformulier schoot. Heel even leken de gasten er dan toch nog met de volle buit ervandoor te gaan te ze het leder met de hand meenamen en achter Jeroen schoten. De scheidsrechter keurde deze goal zonder tussenkomst van VAR af waar vriend en vijand vrede mee had en de 2-2 een goede afspiegeling gaf van het wedstrijdbeeld.