Na een goede voorbereiding en een geweldig afgelopen seizoen, loopt het dit seizoen nog niet voor de brigade van Jan & Raymond. Met de lastige uitwedstrijd tegen verliezend bekerfinalist ASWH op het programma werd er een nieuwe poging ondernomen om het tij te keren.

Zonder het vast coaching duo moesten de interim coaches Daniel en Tony deze klus zien te klaren. Al gauw bleek dat de gastheren het spelbeeld wilde dicteren en werden we vastgezet op eigen helft. Toch wisten we zo nu en dan enkele speldenprikjes uit te delen.

De na achteren gehaalde Dylan leidde zijn verdediging met verve en wist dan ook goed stand te houden. De opluchting was dan ook groot toen uit een van de spelde prikjes Tommy de 0-1 achter de doelman van ASWH wist te prikken. Met een beetje meer geluk waren we zelfs op 0-2 gekomen maar de treffer van Bas werd helaas terecht vanwege buitenspel afgekeurd.

De goed spelende gastheren wisten nog voor rust langszij te komen waardoor we met een 1-1 ruststand de kleedkamer opzochten. Na de welbekende plichtplegingen in de rust en de nodige wissels floot de scheidsrechter voor de 2de helft. Het krachtsverschil werd nu wel heel duidelijk in het spelbeeld na voor gebracht en we werden met de rug tegen de muur gezet.

Na een ietwat gelukkige voorzet die pardoes in de kruising krulde keken we dan ook tegen een 2-1 achterstand aan. Toen niet veel later er ook nog een vrijetrap ongelukkig binnenviel was het pleit wel beslecht en speelden we een verloren wedstrijd. Waar voor rust Thomas al met een blessure het veld moest verlaten kwam ook Jeroen niet ongeschonden door deze wedstrijd en was het Michael die het doel ging verdedigen.

Ondanks dat de mannen van ASWH wat gas terugnamen konden de mannen van GSCODS de rug niet meer rechten en was er nog een vierde treffer voor de gastheren voor de statistieken. Met een kleine rustperiode voor de boeg is het tijd om rustig te werken aan een wederopstanding van deze vriendenploeg