Het is alweer een paar jaar geleden dat we bij GSC/ODS een reanimatiecursus organiseerden. Gelukkig zijn er enkele clubgenoten, die bij een hartstilstand te hulp kunnen komen, maar een paar extra is natuurlijk geen overbodige luxe. Zijn er leden, of ouders van jeugdleden, die binnenkort een reanimatiecursus willen volgen?

Als u belangstelling heeft, stuur dan even een mailtje naar secretariaat@gscods.nl.  Bij voldoende belangstelling proberen we een cursus bij de club te houden. Als er wat minder animo is kunnen we wellicht aansluiten bij een cursus op een ander adres.

De vereniging beschikt overigens over een AED (zie foto). Dat is een apparaat dat bij een hartstilstand kan worden gebruikt om het hart weer kloppend te krijgen. In principe moet iedereen dat apparaat kunnen bedienen, maar het is wel erg prettig als dat gebruikt kan worden door mensen, die ook kunnen reanimeren in afwachting van de komst van een ambulance.